Tesisimizde;
Maksimum 6 metre ve 1.70 metre derinliğin mevcut olduğu çeşitli çinko kaplama banyolarımızda her türlü metal-demir- çelik iş parçaları, saclar, raflar, platform ve karkas yapılar çeşitli npu,npı,hea,boru,lama,köşebent ve kutu profiller tam boy olarak elektroliz yöntemiyle tesisimizde çinko(galvaniz,galvano) kaplanabilir. Ayrıca küçük parçalar için kaplama dolapları da tesisimizde mevcuttur.
Dayanıklı demir ve çeliğe ihtiyaç duyan her sektörde; inşaattan enerjiye, kent mobilyalarından tarım-hayvancılığa, ulaştırmadan kaynaklı imalatlara milyonlarca tondan fazla demir ve çeliğin ömrünü uzatıyor ve ekonomiye değer katıyor, maliyetleri azaltıyor, kaliteyi artırıyor, yıllara direnen estetik çözümler sunuyoruz.

Neden Çinko Kaplama (Galvaniz-Galvano)?
Demir esaslı malzemeler bulunduğu ortamdaki Atmosfer şartlarında paslanmaktadır. Demirin zaman içinde paslanması fonksiyonlarını yitirmesine ve malzemenin çürüyerek yok olmasına sebep olmaktadır.
Elektro Galvanizleme, elektrik akımı yöntemiyle malzeme çinko kaplanarak korozyona karşı korunması işlemidir. Bu işlem sonucunda malzemenin yüzeyinde sırasıyla çinko-demir ve saf çinko tabakası oluşur ki, bu tabakalar demir 'malzemeyi korozyona karşı korur.
Çinko, pasa karşı doğada bulunan en aktif koruyucu Element olması sebebiyle, demiri atmosferin olumsuz etkilerinden korumaktadır. Çinko ile çeşitli kaplama yöntemleri olmakla beraber en dayanıklı ve uzun vadede en ekonomik kaplama yöntemi Elektro galvanizleme olanıdır. Bu yöntemle kaplanmış malzemelere ilave boya vs, uygulama yapmaya gerek yoktur. Fakat istenirse boya işlemi de uygulanabilir.
Galvaniz kaplama işlemi demirden müteşekkil her türlü malzemeye uygulanabilmektedir. Yaygın olarak haddelenerek üretilen ve yassı mamul dediğimiz saçtan imal edilmiş malzemeler galvaniz kaplanmaktadır. Yaşamımızda çok yaygın olarak kullanılan her türlü demir malzeme rahatlıkla galvaniz kaplanabilmektedir. Galvanizli malzemeler aşağıda belirtilen sektörlerde yaygın olarak kullanılmaktadır;
inşaat sektörü, Otomotiv sektörü, Denizcilik sektörü, Enerji sektörü, Endüstriyel makine sektörü, Hırdavat sektörü.